Aug 22, 2012

the reunion

selamat hari raya! maaf zahir dan batin :) sekarang baru ada masa nak post pasal reunion kkbians haritu. upload gambar pun cukup la eh? i took some of the pictures from my friends, forgot to bring my camera :\






















and it was AWESOME!

Jun 10, 2012

childhood

rasa nak menangis je! dah dewasa dah aku ni T_T tadi dengar lagu digimon nak menangis..
aku ni waktu kecik kuat gila tengok cartoons.. tak kesah la apa, aku tengok je since aku banyak duk rumah sorang2. pagi2 hujung minggu aku melekat je kat tv tuuuu..
aku lebih suka digimon dari pokemon,tp pokemon tgk jugak laaa

mummies alive ni pun favourite!

pinky and the brain!

arghhhh nak kena cari semua cartoons niiiii... Darkwing Duck, TMNT,Slam Dunk, Barney n friends pun boleh huuuuuu

90's!

Jun 1, 2012

entoh ler

hello,hari ni nak cakap sorang2, nak tulis benda yang ada dalam otak trus tapi  susah betul nak tulis pasal benda yang serious bila dengar lagu honey bee(blake) ni. 

Aku ni kan tak faham betul dengan diri aku ni, aku tak tau apa aku nak. haih. aku penat sebenarnye cuti2 ni, hari x produktif langsung, jadi hari2 aku dipenuhi dengan befikir. fikir jelah memanjang, pagi petang malam, kalau tak keluar mana2. kalau keluar tak fikir huhu macam2 betul aku fikir

paling banyak aku fikir mesti lah pasal engineering kan. huhu aku fikir nanti nak keje macam mana..abang aku dah keje, mungkin tuhla benda yang trigger aku fikir pasal tu, tp aku nak grad pun lagi 3 tahun. aish. ehh grrrrr.. cuti pun nak habis,tak sabar nak pegi kelas.. huhu seronok beronok2.. aku kan setiap kali tunggu result mesti aku rasa aku fail..semua subject aku rasa aku fail ,volleyball pun aku rasa aku fail tau tak.. tak hado confident langsung, jadi aku tak berapa nak enjoy lah cuti aku, kerisauan sahaja

haritu electronics 3 aku rasa aku dapat 20/100. nampak tak tahap confident aku tuh..tapi result keluar semalam, okay je sebenarnye, aku jer yang over.. tapi elok lagi lah, aku over sorang2 , dalam kepala aku..xdelah g kacau orang lain huhu

pastu cuti ni adelah beberapa benda bodoh aku buat, ye benda bodoh ye -.- tak nak buat dah, tak perlu pun buat benda tu, cuma nak menguji diri sendiri je tapi xdelah menguji mana, confius hado la tapi xdela confius mana jugak, biasa2 je..

lepastu aku nak diet ah, kene jogging at least 3 kali seminggu pastu makan jaga skit, junkfood2 ni takde dah, jgn ajak aku makan mcD -.- tp kfc tuh favourite :'( tp sebulan sekali boleh mungkin haha .. aku fikir nak jadi sihat je skarang, tp xde la untuk sekarang pun, untuk bila dah tua. susah kalau dah tua pastu gemuk, nanti sakit susah . tapi mintak2 lah tak sakit kan..

pastu banyak lagi ni aku fikir..isk tapi aku nak pegi dinner ni, nanti bila aku rasa nak blogging, aku blogging lah lagi. g perak esok ada sedara kawin, pastu lusa balik cyber terus! aku rasa macam aku cakap/tulis tak behenti je ni, okay lah nak dinner..tata

May 30, 2012

deactivate-d

my twitter is officially deactivated and soon it's going to be deleted. yup i don't need a twitter account, i've wasted a lot of my time there, reading unnecessary stuff -.- so no. I don't have time for that kind of stuff anymore.

and i'm waiting for this thing to arrive.
ya2 i'm being crazy buying these kind of stuff,
like useless stuff.
but i don't waste my money every 6 months to buy a new phone.
U MAD bro? hehe
i love collectors item, and maybe the end of next month 
i'm going to buy the avengers plushies,
or maybe a soft kitty...
whatever i want, IF i have money heheh

okay, gtg now. nite2!


May 27, 2012

gambar!

kemunculan aku disini hanyalah untuk mengupload gambar..
















if u know what i mean hehe

sape lagi senget..haha


gambar jalan2 after exam ^_^


May 2, 2012

:)

handphone tak rosakkk dahh yeayy..lepas baling battery kat dinding hue3 battery dia mmg problem! so happy huhu

single baru blake!
over

May 1, 2012

haihh

hp rosak! aku baru je cakap ngan mak aku, lepastu terus xde :( dah la takde org kat sini, mcm mana aku nak bgtau mak aku, jgn dia risau sudah laaa :( stresss! nak tido awal..xmo belajar harini, nak menangissss T_T

Apr 29, 2012

:'(

i'm watching the final episode of prisonbreak and i miss someone right now :'(
badly.

everytime i say "How Are You?" , my head says "I MISS YOU"

Apr 28, 2012

The Avengers with buddies!

Semalam pergi tengok The Avengers. It was great :). pastu boleh tak aku nak suka Hawkeye?hihi aku mmg suka bow and arrow nieeeee... ni semua sbb Daryl Dixon [walking dead].
machooo betul pakai bow & arrow.
nanti zombie apocalypse nak pakai bow & arrow jugak!

sushiiii ^_^





the cacingg-like thingy

pastu beli shelf, pasang2 screw semua and mint choco chippp ^_^

Avengers!

peace!

dah hafal dah lagu payphone nie!

There was an error in this gadget