Apr 12, 2010

:(

salam. ape dah jadi dgn aku recently? aku 24 jam penat,padahal tak buat ape2 pun. aku ada problem,but tak boleh cerita kat sini,kalau cerita mmg aku nie dah sewel kot :S hidup aku sekarang diselubungi rasa bersalah, menyampah, stress, malas dan macam2 lagi yang negatif. penat lahhhh macam nie :( aku nak happy mcm beberapa bulan lepas. hati aku masih lagi kosong,dah dua bulan lebih dah berlalu,tapi keadaan tetap sama :(

1 comment:

lady D said...

awwwww..moon.. kesian kau... hrmmmm... aku rse nieh mngkin psychology kau jgk larh.. cbe kau jgn pkir.. "ouh im tired". "i want things to be mcm dlu"... just try not to think bout that.. distract urself ngn bnde2 laen.. pegi flirt larh weyh! itu pown aku kne ckp kewr?! inadey... ahahhahaa.. love ya! take care okeyh..

There was an error in this gadget