Jul 29, 2010

sigh

saja nak update. meluahkan apa yang terpendam. ada orang cakap aku dah berubah, bak kata org tu, aku berubah sejak ade bf n jatuh cinta. mmg aku berubah pun, aku mengaku. tapi bukan sebab dia. sebab diri aku sendiri kot, aku dah malas nk layan kehendak org, in the end, aku jugak yg sakit hati, aku jugak yg stress. penat tau x stress,nak jaga hati org lagi, mcm2 la, tapi org xjaga jugak hati aku. mmg la aku xjaga hati semua org, ade lah jugak yg terasa hati ngan aku, igt aku nie ade super power ape. aku penat dah layan org2 yg menyakitkan hati aku, nak aku je jage hati kau,mati lah aku. lebih baik aku jaga hati sendiri. aman hidup.

aku tanya apa yg aku berubah nye, dia jawab.."everything"..yelah, everything tuh ape? bagila contoh.. pastu dia kata study aku, sbb ape? sbb aku xgi kelas?aku mmg suke xgi kelas,mmg dari dulu..xde berubah nye.. kau dah xwujud da dlm hidup aku, kau dah lama dah lesap dari pandangan mata aku, dulu aku rapat sgt ngan kau, everything aku cerita kat kau, kisah hidup aku dari a-z kau dah tau..tp kau yg tiba2 hilangkan diri. pastu kau cakap aku berubah dgn kau jugak, mmg lah. kalau kau xpaham2 lagi xtaw la... kau xigt ke ape kau buat kat aku? kau biarkan aku hidup ngan rasa bersalah, sesungguh nya rasa bersalah itu amatlah merunsingkan bagi diri aku...haiihhh..skrang aku tgk kau pun,aku dah xde rasa apa. walaupun kita share something special dulu..tapi itu sudah berakhir...haihhh..sedih2 gak tp kalau aku sedih jer mcm mane aku nak hidup ngan tenang,..terima kasih laaa....cuma aku happy lah masih kawan ngan kau.. n kita takpayah lah rapat mcm dulu dah..sbb nanti.......malas nak sambung haha

asal aku emo sangat nie?haha entah laaa...saje2 meluahkan apa yang terbuku dalam hati nie. apapun kawan2, normal lah tuh berubah. bukan banyak pun aku berubah,xkacau hidup korang pun kadang2. aku xdelah berbah jadi batman ke ape..kadang2 perubahan itu perlu. xkan nak stay macam nie...ape2pun,aku xkesah la nak cakap aku berubah ke ape..tp biase la..aku kan..suke emo2 huhu

k la..nak tido kot...nyte~

1 comment:

Damingo B7 said...

people change so that we know the meaning of moving on :)

There was an error in this gadget