Sep 27, 2010

home

I'm home. balik lambat sikit. lagipun duduk rumah nak buat ape, ade seminggu je cuti. hari jumaat nie balik kampung, 3 hari je pun. pastu dah start blaja balik. Rasa mcm tak caye dah habis sem 2 sebab, xrase mcm settle down pun. dah tgk timetable, Alhamdulillah hari2 ada kelas. Cuti banyak sangat pun bosan, n duit pun melayang jugak.

and nak beli something untuk seorang kawan, tapi xtaw nak beli ape. sebab dia nak blah dah, susah betul nak beli barang untuk lelaki,kalau perempuan senang jer, haihh. ade seminggu jer lagi nak fikir nak beli ape. =.='
There was an error in this gadget