Oct 10, 2010

bosan :S

hehe memang bosan, since tak busy lagi. bila dah busy mulalah aku membebel hectic sangat.haha okayyy, 2 hari dah tak buat pape, tido all day long :D <------ like this! nak keluar, duit macam diambang kepokaian huhu sbb terlari bajet haritu, terbeli baju hehe. ^_^ suke hati :)

hehe hari nie pi cyberia sbb hostel ini tutup, xda makanan! huhu kul 4 baru g lunch dengan cik eqa. then camwhore di sekitar uni :) lama dah tak camwhore2 nie.rinduu

esok kelas! first time pergi english, since saya skip last week nyer class. esok kelas sampai kul 7 (O.o). tapi last skali applied math, mr.vijaya kan baik lagi hot so boleh kot balik awal hihihi

here are some pictures, upload random aje..malas..hehe





ade lagi tp malas hehe

1 comment:

belle said...

kau curang! aku sedih :(

There was an error in this gadget