Oct 29, 2010

suke hati la =.=

sy baru go through status bdk2 uni nie kat fb, complain name baru uni nie tak best,
suke hati lah uni. nie tukar name ke ape ke,
name baru tuh pakai untuk finance jer kot, kalau tukar name baru pun,dia tak kacau korg kot
kalau tak suka g blaja tempat lain lah,
haih tak matang betul, ini pun nak jadi isu. pelik betul manusia.
memang lah polisi2 baru uni. nie mcm #@#@$#@!!
tp kalau pasal name pun nak kecoh, mcm budak2 pulak.haihh

3 comments:

FS*RawkS* said...

katalah MMU tukar nama??

cik bulan said...

uni.telekom aje...tuh pun for finance purpose je kot =.='

FS*RawkS* said...

uni telekom?? ok boleh faham kenapa sume student nak mengamok. sbb dah tak berbunyi "international" lagi. hahah

There was an error in this gadget