Dec 24, 2010

si gigi kapak

eheh :)
tadi on da way balik rumah, aku cakap lahh sgn parents aku,
sejak akhir2 nie asik kena soal jer lam lecture,
chemy ke, english ke, applied math ke mesti kena..
then my mom bertanyakan soalan,

"kenapa? sebab lecturer nampak gigi kapak kamu ker kat depan tuh?"

lol! sampai hati mak kutuk gigi anak mak. ahaha

dulu kan gigi aku okey jer, tibe2 bile aku lose weight time form four, dis jadi tersenget sikit!
aisehman! lepastuhh bile skang gemok balik dia stay the same. haha senget as always :)
senget2 ala menara condong lagi.haha mahal kot!


time sekolah,ade sorang kawan aku siap panggil aku ONGET lagi. comel kan name tuhhh haha

tp aku tak kesah,aku redha dikurniakan orang mcm korang dalam hidup aku *wink2 :D

3 comments:

anis.farhana said...

haha..onget~
comelmyer!

cik bulan said...

hahah kan3!

lady D said...

moon!!! cute post nieh! yeeee... knpe aku x prasan gigi senget kau! ouh aku focus mate kau..

There was an error in this gadget