Jan 4, 2011

adik/moi little brotha

wan auni farhan :)

nie favourite picture!
nampak baik :P

ini my first little brother! dah lama dah nak tulis pasal budak nie, tp life mcm hectic n some reasons. heee. saya panggil dia farhan/farhano/adik. dia memang adik pun..baru nak masuk 18 this year. saya igt birthday dia sbb birthday dia sehari lepas saya, 21feb :) he's my closest friend dalam kelas. the first person yang ajak duduk sebelah dia, baik kn dia?well dia tak tau malu.
we got closer after the first midterm break, he gave me a doha shirt. haha btw, dia nie perasaan dia from Qatar :P after that gi kelas mesti duduk same, copy assignments same2, makan same2, and banyak lagi.

banyak betul memories with this little kiddo! =)

btw, saya dgn dia mmg completely different. COMPLETELY! dia type yang suke speak up and aku pulak jenis malas nak layan.. which is kalau aku malas nak layan aku jadi senyap. ada pernah sekali tuh kan,aku tengah emo, n then aku malas nak cakap org, pastu dia igt aku marah ngan dia, after kelas dia panggil aku, tanya aku marah dia ke apa. heh berani jugak budak nie! dia cakap dia tak suka mcm tuh, which makes me lembut hati. aku marah kat kau pasal ape tah, tp aku takleh marah kau lame2..yelah aku kan kakak yang baik ;) best kan aku igt semua benda! :)

aku igt lagi time blackberry kau hilang. kau cari aku, rase needed pulak. it feels good to feel needed taw tak? rasa mcm kakak pulakk..aku dah la anak bongsu. n the next day tuh kita ponteng physics, n pergi alamanda nak amik simcard baru tp xboleh sbb kau bawah umur! haha kesian, nak keluar duit kat atm lbh 2ratus pun tak boleh :P tak cukup umur! pastu kita tgk wayang..best kan3

and kau lah penyumbang kegemukan aku! asik ajak aku makan jer, dulu2 aku tak makan tengahari tau, kau suke ajak makan! hehehe nak salahkan kau jugak :P

igt tak kita pergi Pavilion untuk tengok PREDATOR? best kan yang tu ;) lepas tuh kita tgk konsert kat luar?? tgk org2 arb naik sheikh kat Pavi! best kan farhan??lama kita tak buat benda random mcm tuh kan,keluar tak plan..

then kita shopping kat mid. nak tau tak nape aku blanja kau? sbb aku rasa mcm ada adik, mcm nak spoil jer adik aku nie ;) tgk lah aku sayang kau kottt..

perasan tak minat kita sama? movies n music! kita gila a7x, kau taknak buat cover lagi ker? :P taste kita sama kan3? aku suke time kau tunjuk video Russell Peters yang klakar2 tuh. and tidak dilupa juga. BON JOVI! \m/ yeahhh!

ade skali tuh, kite g makan pastu main hujan.kau lahhhh ajak aku lari2, basah kuyup aku, pastu leh pulak kau suruh aku g kelas kan?mesti lah aku ponteng ^_^ heee

si farhan nie manja gila, banyangkan lah time class tibe2 terlentok kat bahu aku, mengantuk. mula2 aku macam..pehal dgn mamat nie, now i get it..dia nie manja gila, kalau boleh semua org dia nak peluk, dasar P! hehe tp tak nampak mcm pervert, sbb kau macam budak2, rasa mcm budak 5 tahun. dah lah kau slalu kena marah ngan mak. padan muke!

banyak jugak memories kita kan?banyak lagi sebenarnya ;)

sekarang kan ramai org menginbox number, n then buat status pasal org tuh, aku tak minat pun benda nie, tp semalam tiba2 rasa nak tau apa dia rasa pasal aku,n then he wrote this

you .. there's no word to describe. at first, aku pandang lain mcm je kat kau. but masuk je class after midterm 1, everything changed. kau mmg one of a kind. mmg kalau kau x de dlm hidup aku skarang, ntah cmne arr. kau adalah orang yang paling sporting yet penyayang yang aku x pernah jumpa and x kan jumpa dah cz aku dah jumpa kau. walaupun berlainan parents, kau mmg aku anggap cm kakak aku sendiri.all of our hangouts from last two sems, well we started getting close masa sem 2, hangout ngn kau ke mana2, time kau blanja aku shopping tu lah malam yang aku rasa paling menyeronokkan skali. naik erl, main hujan (i if you still remember time tu ) hahaha !!
all i could say is that, kau mmg salah seorang yang aku x kan lupa sampai ke nafas terakhir aku. sayang kaaaau ♥

adik! wow! aku tak rasa yang kau rasa macam tuh kat aku :') rasa nak menangis tau baca. nak tau tak? kalau tak ada kau, aku taktau lah macam mana hidup aku, mungkin aku tak ada kawan kat sini, aku bukan lah peramah mana. aku anggap kau macam adik aku sendiri wpun aku tak pernah ada adik, kau lah first guy yang lagi muda dari aku yang aku kawan. kadang2 kalau aku serabut, aku cerita jer kat kau. semua benda kot aku citer,. dalam hidup aku cerita pasal feelings aku kat 2 org lelaki jer, kau n ade sorang lagi kawan aku. :) aku bersyukur ada kau dalam hidup aku :D aku rasa kau pun dah kenal ngan perangai aku yang macam entah pape nie kan? aku taw kau sayang aku, aku pun sayang kau :)

thanks sebab wujud dalam hidup aku, slalu ada untuk aku.aku ada pesanan untuk kau,

next year kita dah tak classmates tp aku hope friendship kita still sama :) nak lunch/dinner ngan aku cakap jer. kau blaja elok2 tau, aku jadi senior kau next year :P nak buli hehe. takpayah la nak tukar2 uni, duk sini jer kan best. jangan main2 sgt, jgn gatal sgt nanti perempuan cute yang kau sukaaa tuh lari :P 

panjang kan post nie?aku tak tau nak end macam mana. okey, i love u adik! do take care, i'm gonna be ur sister forever! i'm gonna take care of u like u're my biological brother! ^_^


ps; kau suke ajak aku usha pempuan hot =.= pasni takde org nak teman kau dahh :P

5 comments:

Damingo B7 said...

mmg nak nangis gak bila baca post kau ni. x sangka :')
next sem mesti boring gila, kau dah x de. aku still kat bwh
x pe xpe, aku x tuko uni. nk dok mmu je. kau adalah strong reason aku x kan pindah uni. sayang kau forever <3

cik bulan said...

taw pun syg aku..yeayyyy! :D

Izyan Hanis said...

awww. sweet lah koranng.

memang susahkan nak cari TRUE FRIENDS sekarang?

i hope that ur friendship will last forever.

:)

cik bulan said...

thnks iezy :)


ade jer kat luar tu,tp kadang2 kita je tak realise

anis.farhana said...

happy coz kau ada kawan bila kau sedih.

There was an error in this gadget