Jan 31, 2011

aisya razali





sayang giler kat kau echaaaa!
rinduuuuu gler2 sgt nie, bulan 5 bru dpt jumpe,
nak jugak jumpe kau yg comei2 nieeeeeee..grrrr

heh time kat um, kalau dlm group tutorial dia lah paling rapat ngan
aku, lagi sorang si diknaz :D
sayang korang ,kalau xkenal korg kan, aku senyap jer kat um tuuu
ade lg 2 org yg best, kalid n nawhen!
tp xsempat nak rapat sgt kan, tp korang best jugak!!!
kalau tak bosan gler t3 tuhh byk org skema!

tak sabar nak tggu echhaaa,
mane xnye, g kelas sme2, mengarut sme2, 
tido pun ade sme2, rindu nak main game sushi kat phone dia!
heeee echaaa sayang kau tau,
kau antara kawan aku yg rasional skit, leh bagi nasihat sume lahh,
sayang kau, wpun kita kenal setahun lebih je baru,
tp aku sayang kau gler2!

lame nye 3 bulan lagi,
aku tunggu kauuuu!
love yuuuuu!heeeeee
mwahcxxx echaaa!

ECHAAAA TIKUSSS COMEYHHHHH!


2 comments:

rokueca said...

sy rindu kat awk jge cik bulan...x tau lah ble lah tgk nightmare ngn ko lagi..best woo..haha..tapi tu la ko kuar awal sgt..yg x bleh bla tu ak nangis kot ble ko kuar um..haha..ak lagi serabut ble dgr naz pon nk kuar..naseb baik x jadi..haha..tapi yg pling penting kwn ngn ko mmg sumpah best..
P/s;selimut ko ak dah bwk g utm..haha

cik bulan said...

hahaha best kan tgk nightmare..pastu aku kejar kau kat coridor..ngahahaha sayang frddy!

lovee yuhhh!

There was an error in this gadget