Jan 31, 2011

:''(

semalam aku menangis dalam tidur, aku sedar2 jer muka aku basah, lepastu aku terus lagi menangis, tak boleh berhenti. hmmmm..tolong aku... bagi aku nasihat, ape yang perlu aku buat, aku dah putus akal dah, aku taknak hidup mcm nie, aku taknak hidup dalam kesedihan, aku mmg desperate sebab aku taktau nak buat apa, org nak cakap pun tak ada, since aku tgh cuti kat rumah. takkan lah aku nak cakap ngan parents aku.

lembiknya aku :( aku tak tau nak buat apa. never felt this way. the pain is so deep. smpai boleh rasa yang hati ni sakit,i bet some of u penah rasa mcm nie jugak kan. apa yang korang buat nak ease the pain? mcm mana korang bangun hari2 n act mcm xde benda yang berlaku? aku nak mcm tu jugak...i want my life back :'( this thing hurt me so much.

3 comments:

shazzy :) said...

babe, apesal ni?

cik bulan said...

pasal sedih kena tinggal :(

rokueca said...

xyah sedey2 k...ko leh dapat yg super hot...trust me ;)

There was an error in this gadget