Jan 27, 2011

jalan2

harini pergi jalan2..lagi.dgn my mum, harini nak cari carpet pulak! kitorang pergi jalan ampang, tgk2 kedai tuh dah pindahh -.-' haihhhh penat tau tak?penat3 then pergilah ke jalan tar, usha2 carpet, mmg bukan minat saya! tapi nak buat camne, anak perempuan sorg kena lah teman kan..tp xkesah pun, sbb mcm best pun ade, apekah saya merepek ini? huhhh 

and lepas ni kena juga meneruskan aktiviti mencari carpet, payah jugak lah nk cari, kena fikir nak match dgn sofa, curtain lagi..haihhh banyak2 susah btul dah dewasa2 nie, byk benda nak kena pilih =.=

well sambung update later okayyhh!
xoxoxo

No comments:

There was an error in this gadget