Jan 12, 2011

went oot!

went oot[out] with farhan today
pegi klcc jer,
n we both penat,
since kau baru balik dari genting n aku pun tido lambat semalam
jadi mcm tak energetic sgt
ni pun baru bangun tidoo,
td tgk wayang,
season of the witch [btol ka?]
tp okeyylah kan,
xde lah teruk dis hangout since
ade camwhore skit2 kan :)
maybe after this kita kena xplan,
lagi besttt kan?







eeeeee..buncit!

see..muka dia mcm perempuan!

not my fault,
blame the exam!


kau igt kau comel???


macam anak aku jer =.='
we did some stalking!
this guy is so hawt!
the thing is aku ajak kuar sebab next sem aku dah masuk degree,
so kita kena jugak hangout,
kau cuti bukan ada kat sini,
nak balik qatar jugak! heh
btw, gonna miss u bro!
dahhh pegi blaja yer farhan, sudah2 lah stalk blog aku :P

5 comments:

FS*RawkS* said...

ehh cool lah spec bingkai pink tuh! beli kat mana? nak jugakkk -.-

cik bulan said...

cotton on..pi beli!!!! huhu

.:: meanie ninie ::. said...

siapakah farhan?! :O :p

cik bulan said...

classmates sy lah ninie, my adikkk..baru 18 nak kenal ker?haha :P

.:: meanie ninie ::. said...

hehe. ouhh, okay, classmate ;) hee, mudanya! now saya rase tersangat la tua! -.-

There was an error in this gadget