Feb 20, 2011

happy birthday!


*happy birthday to me..happy birthday to me
~mcm usop HKLBR hehe


dah 20 tahun dah umur aku. Alhamdulillah. masih lagi bernafas. Selama 20 tahun ini, banyak dah benda aku dah belajar. mana kawan, mana lawan, mengenal cinta, kehilangan cinta, rasa kegagalan, rasa berjaya,rasa hensem,rasamas, sedih, happy semua ada. and aku takkan berhenti mengenal kehidupan ini :] asal geli2 jer ayat aku nie, xpelah huhu

cepat jer kan membesar, rasa mcm tak membesar jer, sebab dari mula hidup aku, yang aku ingat lah kan, around umur 5/6 tahun..rambut ayah aku dah putih, so aku rasa mcm aku nie muda jer...haha

pagi2 buta dah ada orang buat suprise depan rumah, sbb dia igt dia hot.haha btw,thanks.

thanks kat rakan2 yang wish :) and adalah satu wish ni,dia cakap pasal strong woman. aish. aku tak strong mane pun, tanpa dia mesti aku terkontang kanting gak heh

terima kasih kawan2. yang selalu ada dgn aku, n yang selalu tolong aku, layan bila aku bermasalah, yg still mengaku kawan walaupun aku buat perangai tak senonoh.haha alaaaa korang pun tak senonoh gak :)


nak aku belanje?meh amik cotton candy nie!
haha
*we gonna party like it's ur birthday..it's ur birthday

i'm 20!
^_^

5 comments:

FS*RawkS* said...

eeekk happy birthdayyy!! :DD kalau kat fb mesti dah tahu dan boleh wish ;) anyways, semoga awak sentiasa dirahmati Allah di dunia dan lebih2 lagi di akhirat ;D

btw, kisah pelik: malam tadi i mimpi youuuuu! ohemgeeeeee pelik tak? tapi awak muncul dlm 15 saat macam tu je lah. hahah. sangat pelik -.-''

cik bulan said...

terima kasih wish awak!

wow..pelik! saya buat cameo! hotstuff sungguh hehehe mimpi ape? haha

btw, sy penah mimpi kita stalk abg maher hihihi

FS*RawkS* said...

mimpi pasal kwn kita. pastu tiba2 awk ada. pastu kita ckp kat awk itu kwn kite. pastu kite pun jemput korang masuk rumah minum teh. ahahaha! tah pape kan?

eh, abg maher nak buat concert tu awk tak pegi ke? (kemain panggil abg maher. sedap2 je. LOLZ)

nadd. said...

i like this one! :)))

cik bulan said...

FS : eheh style minum teh..mcm cita omputih dulu2 hehe sy tak pegi lah maher,sbb takde gang n sy away..blik terengganu..hehe

ned : yeahhh strongwoman!

There was an error in this gadget