Mar 2, 2011

sleepy

saya mengantuk. tapi nak blogging jugak, aku masih kat kampung, lusa balik lah kot. tak sabar rasanya nak balik, nak start degree dah. huhu yelaa aku lambat masuk, tp masuk jugak lah kan. duk kampung nie banyak yang aku fikirkan, banyak termenung, terflashback zaman kanak2 dlu. best2

rumah kat terengganu pun dah nak siap,boleh duduk dah pun tapi cuma ada few things yang kecik2 yang  tak complete lagi. aku dapat bilik belakang,yeayyyy. :D

rindu nya kat mmu tuh,rindu kat rakan2 seperjuangan ceyh. boleh tak aku terbayangkan yang aku akan jadi lone ranger waktu first day class, haha taktau lah aku sama sgn sapa. tunggu dan lihat.

banyak nya benda nak tulis, tapi nanti2 lah. nak tgk bigbang theory nie <333

2 comments:

FS*RawkS* said...

nak pindah terengganu ke?

cik bulan said...

takde lahh..rumah kedua aje huhu

There was an error in this gadget