Mar 18, 2011

tiadatajuk.

baru balik dari uia, melawat seorang rakan di sana. nadia ezzaty ataupun NADO sekarang. hehe pergi kat tasik selatan and then mereka pick up aku. mereka itu nado, hazi,belle n adib. aku mcm malu jugak kot, sbb tak pernah jumpe kawan2 nado nehh, nervous2 mcm first date. haha yela aku nie mcm muka ngantok2 skit, dan juga membosankan.

masuk je kereta dah meriah, bolehhh in la..dah macam holidae inn dah aku rasa. lame tak rasa happy2 gini. kitorang g TS..makan2 kat johnny's.. pastu karoke. sumpah sedap suara kitorang semua :D mula2 semua mcm nyanyi biasa2..sampai lagu jangan pisahkan, semua dah naik sheikh. tidak lupa juga lagu2 rempit. sungguh merdu suara kami :D lagu Ramli Sarip pun boleh...agak2 3 jam karoke, melalut2 sekitar ts, then pergi andalus pulak.

best lepak2 dgn dorang. diorang tak pemalu, so aku takde lah senyap. tido2 kat uia pastu, pagi tadi g kelas budak law. mmg hebat aku hari ni.

and then balik lah kat cyber kesayangan nie. best, sbb ade orang obses ngan aku, xleh buat ape lah kan. Hazi nama dia,cari jer kat uia tuh,dia mmg obses ngan aku.

thnks nado :) lame gila kot tak jumpa kau, thnks for everything. menyedarkan aku semua benda, dari aku menangis ter esak2 tak igt dunia dulu...haha mcm bangang sikit kan aku, orang bercinta katakan. haha thnks for always be there for meeee....nanti kita keluar dgn budak2 gbs skali okay <3 u :)

1 comment:

nadd. said...

baru berpeluang online ni! so sweet post ni syg. i love u too! thanks for coming. happy sgt2 :))

There was an error in this gadget