Apr 3, 2011

konfius

aku konfius! aku konfius! aku konfius!
DavidCook yang confuse -.-

okay..aku merupakan seorang yang konfius. walaupun nampak mcm tak konfius,tapi aku konfius. aku bukan seorang decision maker,aku follow decision aje, tulah sebabnya aku slalu buat benda yang aku tak suke. aku rasa kalau aku buat decision, mesti banyak benda lagi aku nak fikir, orang suke ke tak, betul ke tak n macam2 lagi, jadi org buatkan decision,tak kesah lah aku suke ke tak, kalau aku tak suke pun, aku je tak suke tak melibatkan orang lain heh

aku boleh dikatakan konfius dalam sume benda. blaja, life...makan pun aku konfius jugak. biaselah aku kan. heh tapi entahla, so i need someone yang boleh control aku. bukan buat aku jadi kuli ke apa, jadi guide. Nadia Ezzaty boleh control aku , heh sbb dia macam fikir bagus skit dari aku heh.

even dalam relationship pun aku suke org yang control aku. heh ade pernah sorang nie, mcm in relationship jugak laaa..tp xberapa nak declare, tp ade confession jugak laaa.. dia suka control aku, xkasi buat nie, xkasi cakap ngan orang nie n mcm2 lagi. baru rasa dia mcm lelaki.heh xdela ikut kepala aku jer..aku rasa excited kalau org tuh nak control aku, aku tak taulah ape yang aku sgt, tp nampak macho, ^_^

dahla, malas nak tulis lagi. nak g makan satay. mwahhx!
aku konfius!

1 comment:

nadd. said...

baru dapat online~~ wah wah anak ckp aku kaki control ke? rindulaaa!

There was an error in this gadget