May 11, 2011

:)


happy tak happy tak? pas exam semalm trus gerak TS nak jumpe kesayangan2 aku nie, dan Chedz sekali. mula2 aku fikir macam mesti pelik kan, aku ngan Nadonut nie kenal Basi[Basi ke Chedz tuh orang sama] dari darjah 6, tp xpernah2 jumpa. hebat kan, alang2 Basi nie belajar kat UM tuh, apa kata kita keluar bersama. 

dia pun bawak kawan dia, kitorang bawak blogger yang fames gila.. Kak Shazzy Rasa, korang tak kenal?  korang rugi, g baca blog dia, ada tips kurus do! haha *sorry kak ampun kak :)
okay back to the story, g kat karoke, aku masuk bilik igt sikit lah orang, Basi bawak kawan2 dia, dah lah semua macam ceria semacam, terkejut aku beberapa lagu haha

best lah, untuk orang yang baru jumpe tapi boleh buat2 macam kenal dari zaman tadika. aku ngan Nadonut terkesima sbb dorang nyanyi sebenarnye, rock ade, nasyid ade, lagu tak pernah dengar ada, variasi benar dorang nie. aihhh


tp lupa nak cakap babai kat dorang semalam, so *babai and tata untuk Basi. sebab aku, Nadonut dan ShazzyRasa nak g shopping huhu


ini wajib kot, xbanya kgamba lah, sbb lame tak camwhore, semua pun dapat gamba xde muka jer :]


24:7 skit! btw, Basi yang kanan sekali tuhh
muka wa mmg tak puas ati. hehe
*peaceee yawww

duit wa habis semalam, beli barang murah tapi beli banyak barang. hehe rasa puas gila. best gila shopping ngan korang. yayy!
apa kata kita g sungai pas 'ain balik?
sungai yang takde cacing ekhhh!
rindu 'ain.nadonut.shazzyrasa.afiqmama ;] <3

3 comments:

Ched said...

nmpk tgi jgk kan aku ni.. hehehe

cik bulan said...

duduk depan bolehlaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

shazzy :) said...

haha lol shazzy rase shazzy suka dgn entry ni moonie :)

There was an error in this gadget