May 21, 2011

homeeee

helo, rindu arh blog, kalau boleh nak tulis kat sini setiap masaaa. haaa tp wifi cam ngok, so susah nak online..since kehidupan aku banyak depan tv, jauh skit dgn internet..kemalasan menimbun2 :) ohhh hari ni best, sebab wa g makan nasi padang. aah aku dah makan nasi balik, hampeh kan aku. yo2 jer nak stop, nak2 tengah period nie nafsu makan aku bergoncang. cannot control.

then makan kat the loaf, sodappppp. btw, aku makan salad jer, yela mane tau org tgh bayangkan aku makan mcm monstewwww! tadi wa jumpe Eric Casa Impian tuh, takut aku..botak sgt..errrrr

oh itu je kot, tp yang penting ayah aku cakap harini selera makan aku tinggi :)

macam biasalah, aku dah tatau nak tulis pape. caucincauuu <3

1 comment:

FS*RawkS* said...

ee sama! pelikkan kenapa kalau period macam semua makanan kita nak sumbat masuk macam orang pregnant. hahah

There was an error in this gadget