May 8, 2011

macam ini selalunya

bila2 nak dekat exam nie, aku rasa nak tido jer, :) semalam pas belajar time petang ingat nak tido, then tak leh tido. dah berzaman dah aku tak tido petang nie. walaupun mengantuk sangat, aku takkan boleh tido. aih3.

then semalam aku ingat nak tido awal, sbb nak bangun awal. nak sambung belajar konon. so aku tido kul 11.30am, tgk2 terjaga kul 3.30am. awal sangat kot, ingat nak tido 7 ke 8 jam ker tapi hampeh..jadi aku stay sampai kul 6 lebih baru leh tido, tu pun aku banyak ngarut2, download lagu baru howie la, tgk 30 rock lah..baru boleh tido balik.

aku tak leh study pagi2, entah kenapa pun taktau.. time aku study 1-5pm dgn 8-12am. waktu lain tuh waktu mengarut jer hehe. okay lahh nak mandi, tata :)

No comments:

There was an error in this gadget