May 14, 2011

tak menarik langsung tak leh update blog, sekarang dah boleh :D heh duk rumah nie asik makan jer, tengok tv, tgh2 malam pulak ngadap laptop..tgk movie jugakk

aku nak cakap sesuatu, aku harap dia dapat msj nie, tapi aku rasa dia tak dapat msj nie sebab dia tak baca blog aku, tapi luahan hati pun cukup. takkan lah kau tak tau yang aku tak suka kau, sudah2 lah cari aku, aku rimas aku lemas! macam nie lah kau expect aku nak layan kau kan, tapi cuba kau fikir ape yang kau buat kat aku dulu, suka buat hati aku panas, mulut kau..perghhhhh mencarut2 jer keje kau, kalau mencarut nampak ganas takpe, nie mencarut pun pelat -.- kesian dah la perempuan, buruk rupanya..

haha emo kejap.

baiklah,saya mandi dulu :) tata

No comments:

There was an error in this gadget