Jun 25, 2011

:)

hari ini best sangat, sbb first time aku tgk maharaja lawak live. tp xde lah sampai aku g sane..just baru tau yang maharaja lawak ade je kat astro byond nie huhu..bagus. thnks lah kepada manusia yang buat2 status pasal channel 188 kat astro,kalau tak aku mmg tak tau lah kan.

aku tak pernah lagi blog pasal maharaja lawak, tak berkesempatan. aku sokong sapa? mestilah SEPAH!

JOZAN pun aku suke gak sebenarnye. tapi number 1 Sepah lah. sbb aku tengok dorang since Raja Lawak.. the only finalist yang aku ikut dari awal sampai akhir. Sepah tak pernah mengecewakan aku lah...

saya suka Jep! Jep best, bila dia nyanyi tergoda aku! haha suara ala2 Ramli Sarip. oh lupa nak cakap,aku mmg suka lagu2 Ramli Sarip, bagi aku suara dia seksi. hihihi


tapi final nie tak gempak macam last week kan, last week almost everyone lawak. but then still enjoy jugak,boleh gelak2 :) bagi aku lah kan Sepah tak pernah tak lawak,selalu lawak jer..kira konsisten jugak la. favourite aku mesti lah time manisnya kurma ini ^_^

tapi dalam byk2 karakter dlm mahraja lawak tuh of course lah i suke Mak Jemah! Mak Jemah famous okayyy~~ :)

tapi paling untung Nabil la.. tak payah kongsi hadiah dengan orang. untuk Jambu,aku rasa muzikal dorang best! tp first performance tuh mcm tak lawak sgt.ceyh, gua dah jadi pengkritik lahhh.takdelah, aku exited sgt Sepah juara, sbb aku mmg suke Sepah...tgk lah tweet2 aku yang lepas..mmg Sepah :) tanjat boboiiiii >.<

well tonight is an awesome nite. goodnight peeps!

and congrats Sepah!

No comments:

There was an error in this gadget