Jul 24, 2011

aku tak suka bila aku bagitau someone benda pastu dia suka cerita2 kat orang,
walaupun benda tuh bukan rahsia, mungkin kau boleh guna otak kau untuk fikir n respect org skit,
tanya aku dulu ke, kalau kau nak cerita pasal kau lain lah,
ini melibatkan orang lain kot, xkesah lah lawak ke,sedih ke, ape ke..
kalau nak ikut apa yang kau tak suke jer, kau pi duduk dalam gua.
aku bagitau kau pun sbb kau kawan aku, igt boleh share,
tapi macam apa tah.
kalau kau nak,aku pun boleh ceritakan kisah2 kau kat orang..

pfffffftttt.
kalau kau boleh selfish,aku lagi boleh selfish.
tapi buat apa aku ikut kau, buang masa aku.

1 comment:

anis.farhana said...

haha, comel ke blog aku tu? thanks btw. :)

There was an error in this gadget