Jul 6, 2011

well well well

hello :)
busy lah sekarang, tak boleh update selalu, kepenatannnnn..grrrr. in 2 weeks ade midterm n quizzes. tough sangat sem nie, tapi aku akan buat yang terbaik, kan dah insaf sikit2 :) hehe
dalam kesibukan belajar, aku juga tidak lupa akan hiburan. hehe disebabkan kebanyakan tv series cuti, jadi aku pun, membuat keputusan untuk menonton Grey's Anatomy. dah lame dah tinggal nie start kat season 6, melekat pulak. tapi season 5 tak tgk punn huhu ape2 pun McSteamy tuh hensem sangat. cair aku tengok, bergelora haa jiwa aku.

ehem2 :P

baiklah selesai lah post untuk malam ini. aku mengantuk sgt nie. roger and out :)

ps; hari jumaat pi Perak ada campppp! :D

No comments:

There was an error in this gadget