Aug 23, 2011

awaklah masalah saya!

selamat petang.

aku ada masalah nie. aku ada masalah rindu orang. dari dulu2 mmg aku suka rindu2 orang nie *tampo aku skit. huhu entahla ape nak jadi ngan aku nie..asik rindu jer :( kalau lah bertahun2 lagi aku nak rindu macam nie, kurus lah aku nanti. stress rindu orang haha. ye ye jer kurus

macam mana nak lupakan seseorang ? bak sini tips skit! aku move on lah kot, tp aku xleh lupa n xleh stop fikir pasal dia. tapi aku nak lupa! acane nieh? move on ker. *meh aku tampa korang pulak.

penat tau tak hidup macam nie, lagi2 bila aku mimpi! stress, selalu ingat mimpi tuh betul. last2 bila bangun tido, mimpi sahaja. frust aku.

aku rindu ada partner..tp sekarang bukan masanya, sekarang aku kena belajar, sbb aku tak leh kot nak focus2 nie, aku lupa diri skit, huhu tp aku nak dia!!!!

oh frustnya hidup tak move on lagi!

3 comments:

myra yusreena said...

ohh sabo la mumunn..meh nk tampa..pang2..haha >.<

anis.farhana said...

kalau betul rindu boleh buat kurus, dah kering dah aku sekarang ni

cik bulan said...

myra: haha meh aku tampo blik!

anis : haha itu propa aku sahaja!

There was an error in this gadget