Aug 26, 2011

haruslah weh!

sempena hari raya nie, haruslah ada post hari raya weh!

bukankah mesti kena pakai baju kurung?
gamba lama tapi.

aku buat awal2 nie,sbb nanti aku dah tak on9, ni pun aku ada kat rumah maksu aku. esok dah balik rumah aku dah, xde internet lah seminggu nampak gayanya. selamat hari raya kawan2, kawan2 lokal mahupun international.

kena mintak maaf ke nie?haha

baiklah, mula2 sekali aku nak mintak maaf kat semua orang yg tengah baca nie. especially yang kawan ngan aku dah lama, mesti banyak aku buat salah kan. aku juga mintak maaf kat org yang terasa baca blog aku ke apa, aku manusia biasa, kadang2 ter-emo jugak. huhu mintak maaf kalau aku ada menyusahkan korang, and if ade benda serius, aku akan mintak maaf personally kat korang, apekelas pakai blog kan? huhu

dan buat org yang selalu jadi subjek aku dalam blog nie dulu2. aku mintak maaf jugak, mintak maaf sbb aku sayang kau lagi,mintak maaf sbb aku tak lupa kau lagi, mintak maaf sbb aku tak perfect :( aku taktau kau baca ke tak, tapi aku nak mintak maaf lah. aku kan manusia yang mengaku diri dia move on tp xmoveon2 tuh :\

buat kawan2 ememeu yang aku sayang..thanks sbb buat aku happy dah nak dekat2 cuti raya nie. semalam mmg best gilos! huhu omey2 korang semuaaaaa. org melaka pun aku syg jugak! yeay!

tidak lupa juga kepada budak 503, geng bas sekolah dan juga krew gerak khas aku. selamat hari raya.

semoga hidup kita sentiasa dirahmati Allah , Amin :)

sempena raya nie,aku nak bagi korang giveaway lah sikit, xseberapa pun, semua orang dapat jgn risau k?

SSSSS ---kuih semperit
000000 ----almond london
OOOO --choco chip fames ames
##### -- ketupat
***** --- kuih bangkit lupa letak baking powder

last but not least!
[] ---duit raya dalam sampul! $_$

happy holiday semua, jgn lupa study untuk final ^_^




4 comments:

shazzy :) said...

cik mumun poyossssss

cik bulan said...

eleh2 rindu aku lettew!

myra yusreena said...

haha! krew gerak khas..samat ari raye jugak mun..maap kalau ada salah silappp >.<

cik bulan said...

maaf jugak myra :S samat ry raye!

There was an error in this gadget