Aug 22, 2011

macam nie jelaaaa :(

sayu pulak hati hari ni :'( semuanya datang balik. sedih. dah cuba buat everything but in the end sama je. macam ni jugak lah aku..dah 9 bulan kot. susah nya nak bangkit hari2,asyik ingat je, bila lah nak lupa, bila la nak tenang hati, bila la nak berhenti berfikir pasal nie. lemah2 :\




i miss u :'( can i have u back?

















NO :'( i know u wont cme back....

7 comments:

affeqahrohaizat said...

sapa?

cik bulan said...

sape lagi yg blh wat aku mcm nieeeee :'(

NurAfeeqah said...

siapakah ?

cik bulan said...

david yang kerja kat maxis!

Fee dAs said...

wa,sdey nye...cbe ingt org len lak.ingt aku ke.ha2 xD

cik bulan said...

haha nanti aku igt kau pulak!

nadd. said...

tak mahu la begitu kawan. fighting fighting!

There was an error in this gadget