Sep 24, 2011

:O

 If you don't want to be in a relationship.. Tell that person, don't play with their feelings just because you know you can.

faiz mention quote nie kat twitter aku. aku macam..aku ada wat salah ker, ade buat macam tuh ker kat orang.. orang yg buat aku mcm tu adelaaa *facepalm haha tapi baru teringat..dia mmg suke bagi aku quote macam ni..tiba2 pulak tuh, takpe biarkan..orang tua mmg peliks..

btw, fb baru tak seronok..jrg lah aku nak online..kalau online pun chat dgn ehem2 je ^_^ pahtu offline nak stalk org pun tak berselera dah..xseronok sbb dia keluar sendiri..rasa mcm tak berusaha jer stalking huhu

baiklah, aku nak g makan dan belajar..last paper nehhhh <3
have a great dayyyyy :)

1 comment:

Rina Banana said...

hahaha mumun purnama, gua nak gelak besar skrg broooo :p kesian mumun, nanti rina belanja aishkerim seringgit kat mcd eh :D

There was an error in this gadget