Sep 12, 2011

sekolah!

helo! harini bangun tidur kesejukan aku, sejuk pulak cyber nie, gigil2 aku tidur, tp kemengantukan aku berjaya menewaskan kesejukan aku :\ woweyyyy

beginilah..aku baru bukak picasa web album aku. tiba2 nampak gambar time sekolah. haih rindu pulak budak2 503 n blok e! grrrr n to refresh all the memories..moh kite nengok2 gambo huhu
ini lepas spm! 

antara mlm yg best! 503 <3

mestilah lab kimia!

rumah tcer ros!

btn

projek sem, satu penipuan. haha

dunkdude!





zai!!!

qiqi!

berlakon!


<3


kat surau pun boleh!

tamat latihan. orienteering tak guna :\ hehe

banyak gambar dah hilang huuu sedih kot :( dah la banyak gilos gamba! apa2 pun zaman sekolah paling best skali. copy assignment orang pun boleh dapat result cemerlang lagi..sekarang tidak lagi :| grrr

hehe itu sahaja! :D

3 comments:

Q said...

Yay ada gmbr qla. eh btw moon yg gmbr spm tu, lelaki tu yg mnjadi hot stuff time spm kn.like sume nk stalk die evntho exam.haaaha

cik bulan said...

haah ape tak nama dia.lupa dah..mestilah ada qla! group sem kottttt.

FS*RawkS* said...

wow. muka tak berubah. hahah

There was an error in this gadget