Nov 4, 2011

tak senang, tak susah.


hari ni aku nak menulis benda emo sikit :\ dah lama tak tulis. okay, dah nak setahun dah aku single ni. lama lah kot setahun tuh, orang pelik kenapa aku tak moveon2 lagi. tapi aku rasa aku move on jer. cuma aku xde bf jer sekarang.

ingat senang ke nak move on. kalau zaman aku hingus2 dulu senang lah nak move on, ni aku mcm dah ada fikir future aku sekali dan macam2 lagi. susah kot, tapi xdelah susah sangat jugak aku rasa. kena fikir banyak benda, kena bangun balik semua..cuma mengambil masa.

kadang2 mestilah terdetik jugak rasa sedih dalam diri aku. bila aku tgk gambar lama2,aku akan rasa..happy nye aku dulu, bila la aku nak happy balik. aku rasa itu macam psykologi je, sbb bagi aku, manusia ni selalu nak benda yang dia xdpt. ke aku jer?huhu yela, kalau nak kata aku tak happy, aku gelak besar jer hari2, aku seronok jer pergi kelas jumpa kawan bagai, balik rumah rasa best jer.. mesti aku sorang jer yang paham post nie -.-

lepastu, kalau aku nak ada bf pun, aku nak orang yang betul2. kalau dulu boleh la nak main2, sbb hati bukan nak serius, hati rasa nak experience benda baru. aku nak org yg aku boleh share everything, sbb aku selalu share benda dgn org yg bukan partner aku -.- nak tau tak ape yg lebih baik? lelaki yg boleh teman aku tgk cerita hantu!huhu tu awesome wehhhhh! amboi melencong sudah post aku -.-

yang pasti lepas ni kalau aku nak relationship ngan org pun bila aku rasa aku boleh get serious dgn dia. sbb aku rasa dulu, kalau aku rasa org tuh sweet, baik jer aku layan..sbb aku senang percaya orang. tapi sekarang..tidak lagi!

itu jer lah kot,aku nak madi sebenarnye nie, tak emo pulak post aku -.-

3 comments:

shazzy :) said...

takpe doh mumun. aku taknak singgle lebih 3 tahun plak dulu! insyaallah kau akan dapat org yang memang deserve kau. sayang ko! muahmuah!

cik bulan said...

taw xpe..aku xkesah pun, aku nak benda yang kekal, aku xnak main2 so it takes time..thnks anyway :) focus diri aku duluuu :)

AffeqahRohaizat said...

xpa mumun... ingat target kita... hahha... xla.... xpa2... insyaallah, kehidupan kita bertambah2 baik :)

There was an error in this gadget