Dec 31, 2011

hidup.

hello! terbusy pulak beberapa hari ni. hari rabu hari tu first time aku tak tido untuk buat assignment. phewwww! aku selalunya akan tido jugak sejam dua, sbb benda paling penting dalam hidup aku sudah semestinya tido,tak tido tak keruan lah aku ini :\ tapi assignment tuh buat aku fikir byk sangat sampai aku stress tapi tak boleh tido kenapa aku tak paham2 benda tuh.fuhhh!

tapi siap gak kul 9 pagi, kalau takde kawan aku tak jalan jugak assgnmnt tuhh. pfffffft thnk u thnk u :D tapi malam itu jugak aku ada test. hmmm mmg hebat lah kat. tampa diri sendiri sbb buat kerja last minute! erkkkk

jadi untuk menggembirakan diri dan sebagai self reward..aku pergi menonton wayang, makan sushi, shopping semalam :D dan itu sungguh membahagiakan..
smoooooooshiiiii xD

hihihihi

hmmm mahu menulis sedikit review lah

1) Sherlock Holmes
aku rasa ramai jer dah tengok. aku nie je tak berapa up to date sejak akhir2 ni. cerita nie okay lah :) boleh gelak2 tengok, Robert Downey Jr kottt..tapi yang second movie nie xberapa nak slow lah macam dulu punya, tengok2 dah 2 jam dah movie ni. tapi RDJr lagi best dalam ironman mungkin..tapi aku suka sbb dia banyak menyamar.. comel kottttt xD storyline dia ada sikit la unsur sedih..hmm eh feeling pulak aku teringat :\ ermmm..next movie!

2) New Year's Eve
yang ini tengok premier. woweeee! movie dia similar jer dgn Valentine's Day tapi aku rasa ini lagi best. and aku ngan Rina dua2 menangis kot tengok ni. lagi2 part ayah dengan anak perempuan :'( movie ni aku rasa lebih kepada relationship towards family. semua pelakon dia best! Josh Duhamel tuh yang penting tapi aku frust betul dgn org yg Josh Duhamel nak dlm cite ni..tak padan langsung...huhu Zac Efron pun ade, tapi dah tak jambu dah.. dia tak clean shave..so tak nampak geli2 macam dulu dah! ohhhh Rusell Peters pun adeee...tp skit je laaa


ade org buat deal nak amik gambar kitorang,sbb dia nak kitorang tangkap gambar dia pffftttt

me roomate!

dan aku juga berkesempatan membeli ini! hihi sooooooo comfortable xD
 dan sudah semestinya on sale!

aku tgh tunggu nak present traffic light next week, kemudian nak tgk movie lagi! xD
dan belajar juga. hihi xD

2 comments:

FS*RawkS* said...

kejaaappp apa nama makanan sushi king awak tu? sedap tak?

cik bulan said...

tak ingattttt tapi dia salmon..sedap gak..tp makan salmon bebanyak muakkkk

There was an error in this gadget