Mar 14, 2012

jahat

Hari ini tak berapa nak happy :( Aku rasa aku ni jahat, hmmm..

Aku tak boleh tengok muka kau, Aku stress. Entahla kenapa, dengar suara kau pun boleh buat aku tekanan. kau banyak sangat buat aku stress haritu dan aku masih tak boleh get over. jadi kau faham2 jela, kalau boleh, aku cakap kat kau depan2 benda ni, tapi nak buat macam mana, aku pengecut, tulis kat sini jela boleh. 

jahat ke aku sbb aku ada perasaan macam ni?
haih

No comments:

There was an error in this gadget