Jun 10, 2012

childhood

rasa nak menangis je! dah dewasa dah aku ni T_T tadi dengar lagu digimon nak menangis..
aku ni waktu kecik kuat gila tengok cartoons.. tak kesah la apa, aku tengok je since aku banyak duk rumah sorang2. pagi2 hujung minggu aku melekat je kat tv tuuuu..
aku lebih suka digimon dari pokemon,tp pokemon tgk jugak laaa

mummies alive ni pun favourite!

pinky and the brain!

arghhhh nak kena cari semua cartoons niiiii... Darkwing Duck, TMNT,Slam Dunk, Barney n friends pun boleh huuuuuu

90's!

1 comment:

aunnn. said...

cardcaptor sakura weh, abang dia hensem..tak lupa yokies telur, keluang man anak anak sidek. heehehe. rindunye.

There was an error in this gadget