Jun 1, 2012

entoh ler

hello,hari ni nak cakap sorang2, nak tulis benda yang ada dalam otak trus tapi  susah betul nak tulis pasal benda yang serious bila dengar lagu honey bee(blake) ni. 

Aku ni kan tak faham betul dengan diri aku ni, aku tak tau apa aku nak. haih. aku penat sebenarnye cuti2 ni, hari x produktif langsung, jadi hari2 aku dipenuhi dengan befikir. fikir jelah memanjang, pagi petang malam, kalau tak keluar mana2. kalau keluar tak fikir huhu macam2 betul aku fikir

paling banyak aku fikir mesti lah pasal engineering kan. huhu aku fikir nanti nak keje macam mana..abang aku dah keje, mungkin tuhla benda yang trigger aku fikir pasal tu, tp aku nak grad pun lagi 3 tahun. aish. ehh grrrrr.. cuti pun nak habis,tak sabar nak pegi kelas.. huhu seronok beronok2.. aku kan setiap kali tunggu result mesti aku rasa aku fail..semua subject aku rasa aku fail ,volleyball pun aku rasa aku fail tau tak.. tak hado confident langsung, jadi aku tak berapa nak enjoy lah cuti aku, kerisauan sahaja

haritu electronics 3 aku rasa aku dapat 20/100. nampak tak tahap confident aku tuh..tapi result keluar semalam, okay je sebenarnye, aku jer yang over.. tapi elok lagi lah, aku over sorang2 , dalam kepala aku..xdelah g kacau orang lain huhu

pastu cuti ni adelah beberapa benda bodoh aku buat, ye benda bodoh ye -.- tak nak buat dah, tak perlu pun buat benda tu, cuma nak menguji diri sendiri je tapi xdelah menguji mana, confius hado la tapi xdela confius mana jugak, biasa2 je..

lepastu aku nak diet ah, kene jogging at least 3 kali seminggu pastu makan jaga skit, junkfood2 ni takde dah, jgn ajak aku makan mcD -.- tp kfc tuh favourite :'( tp sebulan sekali boleh mungkin haha .. aku fikir nak jadi sihat je skarang, tp xde la untuk sekarang pun, untuk bila dah tua. susah kalau dah tua pastu gemuk, nanti sakit susah . tapi mintak2 lah tak sakit kan..

pastu banyak lagi ni aku fikir..isk tapi aku nak pegi dinner ni, nanti bila aku rasa nak blogging, aku blogging lah lagi. g perak esok ada sedara kawin, pastu lusa balik cyber terus! aku rasa macam aku cakap/tulis tak behenti je ni, okay lah nak dinner..tata

2 comments:

bello said...

aku pun selalu rasa mcm tu ! benci ek bila rasa kurang confident , Lemaauuu je rasa nya. but iA ,sudah buat yang terbaik atau tak ,cuba yakin dan berserah aturan diri padaNya.selamat tu mun ! :)selamat diet ....

aunnn. said...

menarik la baca post ni.. hahaa. lama2 boleh jadi albert einstein la banyak sangat fikir.

There was an error in this gadget