Jun 30, 2010

update

halo. lame sangat tak btul2 update blog, rasanya macam dah hilang passion dgn blogging nie, mungkin sbb hidup dah lebih bermakna kot skarang, kalau dulu bosan tak tau nak buat ape. blogging aje keje,tapi best jugak, sekarang bila tekan new post jer taktau nak tulis ape. tapi hidup sekarang tak berapa nak best, belajar tension skit.

semua subjek credit hour dia sama, so semua sama penting. dah la ade human development, subjek paling menyusahkan,satu group dah la sampai 10 org, lagilah susah nak handle,meeting slalu buat tapi output takde pun. nie pun ade meeting esok. haihh. xpela, sabar jela kan.tak boleh tido la,tadi dah tido laa ^_^

sekarang nie stress skit, walaupun kelas 3 hari je dlm seminggu tapi dia punya pack tak igt dunia. tgh nak meng-cool-kan diri nie, kalau ada termarah2 orang ke, menyakitkan hati ker,faham2 lah yer,tgh emosi sikit.penat tau emosi2 nie,buat sakit kepala aja.

lama xjalan2,dulu bila stress je mesti ada org nak teman. i mean jalan2 menggunakan kaki, but now org tu dah marah dgn saya,so macam dah tak kawan,suka hati jer xnak kawan dgn org, dah la nak menghadap muka hari2.hmmm..tapi nak buat macam mana,dia yg xnak kawan, sedih pun tak ada guna kalau dgn org macam tuh, time dalam kelas rasa macam nak cekik je dia dari blakang, tp nasib baik lah sy nie baik kan,dah la lupakan dia.

kalau boleh nak happy sekarang, nak senyum selebar mungkin,macam joker pun xpe. xdela serabut kepala, tapi dah ada seseorang tu cukup lah untuk buat diri ini happy. terima kasih banyak2. sayang kat dia, dan terima kasih kerana masih memahami diri yg entah pape nie. :D terima kasih lagi sbb slalu buat sy tersenyum. bila dgn dia happy sgt, kalau boleh nak masa berlalu dgn perlahan. rindu la :(

okay la nanti update lagi. :)


1 comment:

bello said...

bgus betul kelas 3 hari seminggu..aku 5 hari kot seminggu..huhu

saja drop by ur blog.and i see macam baru je semua.including ur spirit.hehe
so keep ur spirit high babe!!
ada umur kita jumpa.

God Bless u with happiness!
love u.

salam,
bello

There was an error in this gadget