Aug 13, 2010

bloggers!

Selamat tengahari[btol ke eja nieee?] =) aku baru sahaja melihat comment2 kat blog nie. now i know, walaupun kita dah delete post yg lepas2 tapi comment2 masih ade. *OOooooOOooooOOOOO
n after baca coment dulu tuh aku terfikir.....mane pergi blogger2 yang active time lepas spm dulu? semua dah busy dahhhhhh. yg xupdate langsung pun ade. haihhhh.. kalau dulu satu hari 3 post pun ade..or korang dah tukar url? kalau tukar bagi lah tau...aku mahu baca laaaaa.

2 comments:

naz said...

i baru lepas upsr je hahaha

lady D said...

aku terasa part "mane pergi blogger2 yang active time lepas spm dlu...kalau dulu satu hari 3 post pun ade".... that sounds like me... HAHAHA

There was an error in this gadget