Nov 25, 2010

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

this picture is kinda new, but i forgot when i took it. ;)
 
 15 facts about me

*I'm afraid of WORMS :P I'm sooooooo not gonna put their picture!

*Imma a very sensetive person, emotional.. although it seems like i don't care, but actually i DO care!

*I'm a thumbsucker!


*CLOWNS. hate them! Rasa nak tampar jer dorg!


*I enjoy watching ghost movies but i'm gonna sleep with my eyes open after that.

*I'm afraid of my English lecturer. haha sorry miss!

*I love hamsters! they are awesome, they are cute! you can eat them! Hamster kicappp!


*I'm still....STILL..a bsb die-hard-fan :P my baby Howie stays cute forever!

*Ohhhh..I almost forgot... I like looking at the guys who has beard! bukan yang tebal2 bagai tu lahh..yang mcm ade takde je beard je ;) *wink2

*Gigi aku senget..boleh lahh korg ejek aku! baik kann aku??? :P

*Jiwang Karat..tp diam2 je laaaaaaaa

*I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE to sleep, sleep is my bestfriend :)


*I love movie marathon! so sape nak ajak tgk wayang banyak2 in a row, ajak aku yer ;)

*I hate reading BOOKS, tak kesah la best mcm mane pun buku tu, taknak jugak baca!


*Mengantuk la, bende nie panjang sgt nak 15, buat 10 sudah la kan :P



see u guys again! xD

2 comments:

anis.farhana said...

first! lawa tudung!
second! aku pun tulis the same thing pasal clown kat day 01 ak! hi-5!
third! dah tgk HP? jom tgk nak!

cik bulan said...

first-mekasih!

2nd- rasa nak tampaq jer clown tuh! high5!

3rd- aku tak tgk lg..tp aku tgk next week pas exam ngan bebudak mmu :) citer lain la!

There was an error in this gadget