Nov 8, 2010

SRK?


shah rukh khan, sape tak kenal. I SAW HIM TODAY!!! kat pavilion hehe. at first aku macam tgh jalan2 nak turun escalator kat the loaf... and then aku nampak this one guy pakai baju pelik, n then aku bermonolog " nasib baik lah ayah aku tak pakai macam nie, sian anak org tu" hehehe..n then aku nampak mcm dua budak, igt org arab. aku bermonolog lagi.."kaya budak nie, kecik2 pakai ed hardy" haha kemudia budak tuh pegang lah tangan seorang lelaki..aku pun mcm kenal lah kan laki tuh..."ehhh...my name is khan"..pastu aku igt aku confuse..bila la si srk nie datang malaysia...

jadi aku membuat keputusan untuk mengekori dia...aku ikut dia turus escalator...n then ikut jalan tepi kedai2.. call eqa nak buat dia jeles, time nie aku tak sure lagi..smpai lah aku ternampak kelibat Tun Dr. Mahathir.. aku pun berkata.."aihhhhh???" cam pelik laaaa diorang jalan in a group of 10 people or less. aku pun join group tuh hehe..stalking. n then betul lah SRK :) hot jugak body dia..nampak tinggi, kurus with muscle :D  n then aku jalan jer ngan dorg, smpai lah the weird guy usha aku, mcm aku nie paparazi la kan...aku pun menyimpang masuk dalam kedai.

then barulah teringat. THE LOAF tuh Tun Dr. M punya..mesti dia bawak SRK kat situ kan..huh

no one serbu SRK kot. sbb pavilion tak ramai org time tu. KITORANG jer kat situ. hehehe ceyyyy.. lupe nak snap2 gambar/ ngorat dia..haha TODAY IS AWESOME!

kepada peminat2 SRK, jgn jeles yer :) aku g jalan2 ngan dye tadi :P

7 comments:

Izyan Hanis said...

xminat SRK..
tapi still JELESSSSSS...

xaci!!! :(

bello said...

hahaha...SRK dah ta bape hot...:P
DR.M lagy hot...hahaha

whiteCASTLE said...

munnn..jeles2...jeles...

hahaha...ngn Tun Dr. M ko dpt jumpe skali..nape x snap gmbr ek??


rugi2..

hehehe

lady D said...

amboih moon! jadi larh SRK pown kau nk stalk kn~~ ahhahahahaha... xpe2... aku kasi kawan aku jealous.. aku sruh dye bace post nieh...

FS*RawkS* said...

weyy serious?? pegi menjejak jejakan kaki shah rukh khan tu paling tak boleh blahhh. hahah. oh the loaf tu tun dr. mahathir punya? tak tahu pun. wow tun kita makan dengan celebrity datuk melaka lah. hahah

cik bulan said...

iezy : jeles jugakkk haha :b

bello : agak r..dr m hot kot :)

sare : lek2 jgn jeles2 hahaha

didie : dia yang stalk aku lahhhh ahahah

fsrawks : bukan setakat jejak kaki...jejak tangan pun dijejakkk... heehehe agak r..rugi xg the loaf..lau tak srk dah mintak number dah hehehe

Faa Maryanne said...

wahh, mun macam rugi je tak snap pic together dengan dea! haha

There was an error in this gadget