Dec 31, 2010

moi babe!

perlu letak gamba sendiri ;)

okay last nite, bell dah fly. dia pergi USA. so i'm gonna miss u so much. and i'm missing u now. so since aku dekat ngan klia, i decided to send her off :D plus she's one of my besties. more like BFF :) and u know what BELL, u're amazingly gorgeous last night ;) aku taknak lah puji depan2 kan nanti kembang2 pulak kau. u look beautiful in that suit. SUIT UP! btw, i met zyra, redz and fariza as well.

me, zyra, BELL, redz
again :)
the shirt.
saya bagi dia baju. loceng = BELL and bulan is me :) sorry, aku sumpah taktau nak bagi apa babe, at least baju nie boleh ingatkan kau yang aku ada di mana2, anytime. nanti skype kita pakai baju nie okayyy?? tak sabar hehe

okay, about bell. SHE IS THE STRONGEST PERSON I KNOW. she really is. for someone around my age. she had been through a lot. betul, kuat gila dia nih, kalau aku ada kat tempat dia, belum tentu aku leh survive, mungkin aku give up. u are the best. u should know that.

igt tak sebulan lepas yang hidup aku macam mess? before my midterm? thanks, aku tak tau nak pergi kat sape. thnks for always be there for me. iloveyou. aku tak kesah kita tak in touch sgt, as long as kau tau yang aku ada kat sini :) if anything just tell me. igt tak kita bile jarang2 contact kita akan hanta inbox msg kat fb panjang berjela2? hehe i'm so gonna do that after this.

aku tau kau takkan baca nie sekarang, nanti dah settle down, cari aku balik! hehe aku tau kau stalk blog aku, kau yang bagitau aku ;)

manela aku nak cari kawan yang suke pakai seluar warna warni macam kau kan??
btw syg, good luck! belajar rajin2. take care. igt tau pesan aku haritu??? n next year jgn lupe, tahun ready to mingle kita ;) !

love you always babe! take care. mwahxxx3333




3 comments:

anis.farhana said...

suit up!
hehe..aku ingat nak hantar bell gak semalam but ada hal. btw aku dah ckp kat dia dah. one more thing, pasal nak kuar tu, aku kol asal tak angkat? kan dah tak sempat~~hehe..takpelah next time :)

fariza hani said...

alar..mana gambar aku!! :P

loceng said...

aku nangis ok baca blog ni! my first home sick in the states! rindu sudah! thank you so much babe! terharu + speechless!

There was an error in this gadget