Feb 15, 2011

20

umur dah nak masuk 20 tahun :S cepatnya masa berlalu, rasa macam baru semalam jer aku minum susu fernleaf. ish2, rasa umur macam belas2 lagi lah, otak pun tak berapa nak matang kan,... hehe xpe2 aku akan cuba menjadi matang ^_^

semalam jumpe shaqy :) happy gila. kenal dia dari form 1, satu homeroom, sebelah bilik. dia ni sumpah baik gila, tak pernah regret kenal dia, she knows everything about me.  aku akan bagitau dia everything.   walaupun perangai macam selekeh kan, hehe aku pun perangai selekeh jugakk :) dia awesome! 
aku hope dapat jumpe kau lagi before kau balik, hari tuh 2 jam je kot jumpe.
love u kepala stroberi! :) <3

4 comments:

Q said...

korang berdua makin lawa lah !

FS*RawkS* said...

try being 22. huh -.-''

cik bulan said...

Qla : ahaha jgn puji nanti kembang! haha

FS : bunyi mcm bosan jer 22?hehe

FS*RawkS* said...

bukan bosa, tapi TUA!!! hurrr ;(

There was an error in this gadget