Feb 18, 2011

rumah!

yeayyy dah sampai rumahhhh tapi mcm akan away lagi jer next week. halorhhh2 cuti nak habis kot tapi xpelahhh,turutkan sahaja. dah nak masuk blaja, tak sabar nieeeee ^_^ rindu kat cyber tuh, ntah kena jampi ape pun tak tau lahh, tp mmg awwwwwwwhhhhsome lah kn cybermyber! *.* gini haaaa mataku.

well takda perkembangan pun dari segi hidup wpun dr segi badan ada sikit2 haha. mana tak nya, balik kg asik makan jer, makan seafood jer memanjang, sotong pong dah muak nengok muke saya nie haaaa, tapi tak apa, org2 antik cakap, REZEKI :)

rasa bahagia pulak menulis kat sini, lame tak membebel kot??? hihi tapi mata dah layu *pusing belakang tgk bantal... bantal tuh mcm gemok2 jer, xsabar nak kena ciom lah tuh! sampai disini sahaja rakan2. bajet jer aku kan, org bace. haha. ahhh suke hati :D

cek p masuk tidoq dllu naaaaaaa...

cek penat pi memanciangggg! heheh

untuk semua :)
comel pulak lagu nieeee...

No comments:

There was an error in this gadget