Mar 19, 2011

review - merong


sudahkah anda melihat movie ini?
saya sudah. tgk dengan budak2 gbs haritu, movie ni best. tak ada lah membosankan sampai nak tertido. boleh jer gelak2. 
aku suka skrip dia, sebab banyak sarcasm. org dulu2 kan suke sarcasm. heh
merong mmg hensem tp jehan miskin lagi hensem. 
tapi jehan miskin nampak mcm kenit2 jer dlm movie nie.
watak gersang2 pun ade mcm si Kemawas, lakonan Khir Rahman.
aku sememangnye geli sbb dia punya horny tuh jadi kot.
haha tapi Afiqah Zainurin suka benar Kemawas tu,mungkin kita boleh bagi number Khir Rahman kat dia?haha

No comments:

There was an error in this gadget