Apr 23, 2011

errrrr

aku rasa jahat sekarang. lagi jahat aku rasa kalau pasal apa aku nak tulis ni, orang tu terbaca. aish2. tp tulis je la, bukan orang tau punn. macam nie la,ada kawan ajak aku keluar esok, biaselah kan kawan ajak keluar. tapi dia lelaki, aku takde lah rapat mana pun, aku rasa pelik lah, sbb aku selalu keluar pun kalau dgn laki dgn orang yang aku rapat gilaaaa. tu pun hangout ramai2..

kalau 2 orang mcm aku taktau nak buat apa,. pastu kan aku pergi cancel dgn dia, baru jer tadi. aku pun tak paham asal ngan aku, kuar member2 je pun. tp sumpah pelik, mungkin bila aku dah rapat sikit ngan dia baru aku boleh keluar. aku tak reti lah nak start2 berkawan nie.

kalau kau terbaca kan, sorry tau. tapi aku takrasa kau baca blog aku pun. aku ada issue sikit disini.

okaylah, mungkin aku perlu sambung tgk citer hindi nie.tata y'all!

No comments:

There was an error in this gadget