Apr 23, 2011

heyyyyy. apa habaq? lame tak update. dah balik cyber nie, byk pulak benda nak kena buat, so tak sempat.trimester nie mcm nak habis daaa.. so kelas pun mcm nak habis jugak heh. semalam ade volleyball mcm biasa, ade skill test tp untuk digging jer laaaa. boleh pulak tangan gigil sebab semua org tgk mase buat test tuh,ataupun aku mmg selalu gigil2?.. Alhamdulillah okay lah test tu. :) tp ade jugak aku buat yang overcourt. next week test untuk serve kot..mintak2 lah tak sempat buat refereeing test. aku rela blaja untuk final daripada buat practical, kang entah ape lah aku buat..danggg!

sekarang aku tgh tgk glee balik. mungkin sbb banyak tv series tgh cuti sekarang? aku mmg suke tgk tv series. obsess. aku tgk balik dari season 1 sbb aku tak igt ape jadi kat season 1 -.- best jugak. hehe aku mesti lah suke Puck :) sebab mohawk dia <3 and then aku suke Kurt and Sue! awesome gila kot hehe

good luck pada anda2 yang amik exam. do ur best ;) belajar elok2 k? take care y'all!

2 comments:

whiteCASTLE said...

aku pon tgh layan glee...hahaha..tu je yg aku rase aku bleh lyn skrg...huhu

loving kurtttt.!!

very good kicker..hahaha

cik bulan said...

hahaha mr.shue pun aku suke..haha

There was an error in this gadget