May 17, 2011

hari indah

untuk semua :)

tak tau nak buat apa nie, blank. bangun tido jer mesti lapar cenggini. rasa macam nak g makan koko krunch je..sedapnyeeee dgn susu sejuk.. GrrRRrrr :)

hari jumaat dah nak balik rumah dah, lepas 2 minggu sem baru pun start. kat sini aku cuti paling lama pun 3 minggu, tu pun kalau exam habis awal. cuti sem mmg 2 minggu jer. tapi aku suke, sbb aku tak suke cuti lama2 duk rumah, nanti aku jadi malas, walaupun mmg dah sedia malas, lagi malas aku jadi nanti.

next sem dah tak free dah, 5 subject balik. aishhh tak leh malas2 nie.tiba2 tak tau dah nak tulis apa. nenanti lah aku sambung yer.

:)

No comments:

There was an error in this gadget