May 17, 2011

complain.

sejak akhir2 aku macam banyak jer complain kat sini, ade yang aku dah delete dah pun. aku sebenarnya tak suka complain2, aku tak suka cari salah orang.  tapi kalau aku complain tuh aku dah menyampah sangat lah kot. nie pun aku tengah complain aku complain -.-

complain bertempat lah jugak kot, kalau nak complain g lah kat persatuan pengguna, complain kat aku apa pun tak dapat, mesti aku tukar topic. complain benda logik sikit..realistik sikit. kita bukan hidup bawah air macam spongebob! I'M SORRY! tak pun aku perli balik. hah emo2. takde recent event pun pasal nie,saja nak tulis.

sebenarnya aku tgh layan youtube, pastu alang2 tulis blog la.


PakCik Adam :)

No comments:

There was an error in this gadget