Jun 10, 2011

awesome friday.


hola peeps! :) hari nie pergi TS ngan Chicinn[mimikechikk]. best wohhh. tak buat ape sgt pun, makan, nengok wayang, jenjalan, semua lahhh :D best. pastu tengok movie. DylanDog, kalau x nk tgk Super8 tp ramai org cakap menghampakan so tgk ajelah DylanDog nie. okay lah, tp xde lah bagus sgt, macam cerita2 biasa jer, tp yang aku mcm suka nya sebab ada zombie. hehe comel betul diorang nieeee :] *sep sikit!

the hero is Brandon Routh aka Abg Superman!

dari TS pergilah kami ke Pavi. tuh pun sbb nak makan cakoi. grrrrr.. sedapppp. terbang2 dah kitorang huhuhu

the yummy cakoiiiii :D *nganganga

tapi cari AdindaEvans takde pn kat Pavi?haha mungkin dia tgh buat persiapan nak masuk sekolah balik huhu okay2 tukar topik. kat sane ade pulak macam superheroes punye apekebende tah,ade lah figure superheroes n villain.. nak tgkap gambar kat joker tp ade pakcik kat tepi joker,segannn huhu

mikechikkk!

ehem...superman..ehem..behave..please..ehemmm2

asal mimi suke sgt superman niehh..haaa :D

happy betul aku hari ni, bergumbira sakan. muahhhh sayang mi! :D


4 comments:

nadd. said...

kau obses sangat dengan bb ni wehhh.hahaha

cik bulan said...

aku igt kau cakap pasal blackberry haha rupa nya bb kita..tempat lain tak best ahh huhu

nadd. said...

hahahah. aku maju skarang. da up skit la. every week lepak area curve pulak.hehehe

cik bulan said...

haha aku sumpah tak pernah pergi sana haha

There was an error in this gadget