Jun 21, 2011

pakcik tua lidah panjang.

selamat siang! harini nie, mood belajar :) bosan kan??? agak2 aku dah menguap tuh,aku pun bukak lah youtube, tiba2 teringat satu series nie, selalu ada kat channel [v] kot dulu. Gene Simmons Family Jewels. ala2 Kardashian jugak lah. tapi nie pasal Gene Simmongs dari band KISS, alah yang cat2 muka tu, pakcik Gene nie la yang yang suke jelir2 lidah macam nak tercabut dah tuh -.- xsenonoh yer pakcik.


aku layan jugak Kiss nie, tapi xsemua lah, certain lagu jer. macam 

detroit rock city

tapi nak tulis pasal anak dia, Nick Simmons. grrrr
cair haha anak perempuan dia pun sweet2 gak. 
ehh kalau kpop boleh takkan ini tak boleh
#caripasal.






tak comel tuh kelentong sangat! 

kalau bosan anda boleh tgk GSFJ nie gak, sbb dia kelakar gak, mmg lah set up jugak, tp muka diorang tak leh bla. well. roger n out!

niteyyy!

2 comments:

PaaNTo Marcello said...

panjang gila lidah dia! :O

cik bulan said...

kan :O comeyhhh

There was an error in this gadget