Jun 3, 2011

sweater Syed Hussein

selamat pagi :) hari nie nak buang masa dengan blogging benda yang tak berfaedah..macam yang selalu aku buatttt :]

nie sweater favourite aku.
dah tujun tahun umur dia :)
dah boleh masuk sekolah rendah daaaaa dia
time beli sweater nie jumpe Sein ruffedge,
tuh jer mengada2 panggil sweater syed hussein :P
xde sweater yang boleh lawan sweater nie
waktu demam pun dgn dia, tidur pun dia
ehhh sayang :) 

mengarut jugak aku tengah2 malam nie -.- aku rasa nak menulis tp benda ngarut er laaa..xde modal, tp aku dah dapat satu idea lepas baca blog si Nado dan BelleHokSetah. menarik! nanti lah aku tulis :) igt nak buat blog pasal blog2 yanga ku suka baca :) nanti eh aku tulis,nak share. sebab dorang gempak... :D bangga sket mehhhh!

nyte2 :)

No comments:

There was an error in this gadget