Jun 2, 2011

kepenatan yo!

kepenatan wa hari nie. pergi sana sini, bayar saman lah, bank in duit lah, renew road tax lah pergi sana lah pergi sini lahh. kalau hari cenggini boleh tinggal tulang :O ohoho tidak mungkin.. jgn risauu :)
belakon penat jappppp :)

lawan mata mehhhh
okay tutup cerita harini, esok sambung balik. esok pergi jalan2 kita beli baju okayhhh. n then td ternampak banner on 11.6.2011 kat lowyat ade angrybirds punya playground amende tah.. wahhh macam menarik..mungkin boleh pergi :D

ohh aku baru baca blog AdindaEvansYangFamousSekarang. mesti korang kenal kan, iyolah famous benar sekarang.. entahla, nampak macam dibuat2 je, i mean orang sengaja nak rasa jadi famous. bagilah lah dia moment dia kejap. well, at least ade gak hiburan aku harini. baca blog dia, tergelak2 aku baca. mengarut2 jer. kesian jugak aku kat dia,tp nak buat lagu manaaaaaa...

dah2 tak ada guna pun ckp pasal dia, nak tuju lagu sekarang :D

one of my favourite song.
teringat2 video klip dia,sedihhhh

~tataguys!



2 comments:

AIMA said...

aku tau berita #adinda tu sebab kau lah mun. haha. inilah fungsi twitter

cik bulan said...

haha twitter mmg buat org fames..haha blog untuk dibaca..aku sebarkan jer, kalau xnk org bace buat private kan huhu

There was an error in this gadget