Jul 1, 2011

forgione ke sharky?

wokayhhhh, aku lupa nama gitar aku, Forgione ke Sharky eh? haha bongok lah aku nie -.- Forgione lah, sbb hensem skit nama tuh huhu well3 well well well well wild wild west :) seperti yang korang taktau tapi kawan aku tau lah kot, aku suke nor kat angrybirds tuh :) suke sangat, rasa nak beli burung ngan babihijau dah aha, lagi2 babihijau pakai helmet tuh..comel sangat!

hehe aku dah lama dah cari sticker angrybirds sebab nak lekat kat Forgione :) at last jumpe jugak.


Forgione pun nak jugak :D

2 comments:

nadd. said...

nama guitar kau sharky lahhhh.sharky lg menarik.haha

cik bulan said...

haha ceyt..yelah2 sharky la -.- forgione tuh cam matsalleh skit haha

There was an error in this gadget